top of page

Ελληνικά προϊόντα προωθούνται στην Κορέα από τον Έλληνα σεφ Νικόλαο Κορδώνια

Updated: Apr 6, 2021


Ο Έλληνας σεφ Νικόλαος Κορδώνιας έφυγε από τη Σαμοθράκη και ο τελικός του προορισμός ήταν η Σεούλ της Νότιας Κορέας. Εκεί άνοιξε το δικό του εστιατόριο, αφού δούλεψε πρώτα στις κουζίνες άλλων εστιατορίων και τώρα σερβίρει Ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στους Κορεάτες. Το ταλέντο του στη μαγειρική, τον βοήθησε να γίνει γνωστό το εστιατόριο στους Κορεάτες και να έχει καλή πελατεία, ανάμεσα τους και γνωστούς Κορεάτες καλλιτέχνες και ανθρώπους του πολιτικού κόσμου και έτσι, έδωσε πολλές συνεντεύξεις σε Κορεατικά περιοδικά και την τηλεόραση, αλλά έπαιξε και τον ρόλο του ως κριτής γαστρονομίας.


Η φήμη του, τον έκανε και μοντέλο, αφού προωθεί ελληνικά προϊόντα στην Κορέα μέσω της μαγειρικής του. Πρώτο προϊόν ήταν το μέλι Attiki, που προώθησε για λογαριασμό του γνωστού Lotte.


Το ίδιο συνέβη πρόσφατα και με την Ελληνική φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ. Ο Νικόλαος Κορδώνιας δέχτηκε μια προσφορά για να διαφημίσει την διάσημη ελληνική φέτα στην χώρα της πρωϊνής γαλήνης και είπε το ναι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.


* Ευχαριστώ τον Nikolaos Kordonias για τις πληροφορίες και την παραχώρηση των φωτογραφιών


Επιμέλεια άρθρου: Korean Dramas (Greek Fans)

26 views0 comments

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page