top of page

Έρχεται νέα Κορεατική σειρά στην TV100


Η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, TV100, δεν παύει να μας εκπλήσσει! Όλα ξεκίνησαν όταν πριν 9 χρόνια αποφάσισε να αγοράσει την πρώτη Κορεατική σειρά που θα προβάλλονταν στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκίνησε με τη δημοφιλή σειρά “Missing You” με πρωταγωνιστές τον Park Yoochun και τη Yoon Eun Hye και ακολούθησε το “Jewel In The Palace” με τη Lee Young Ae και τον Ji Jin Hee. Έκανε ένα διάλειμμα για λίγο καιρό και επανήλθε με το “Descendants of the Sun”, στο οποίο οι πρωταγωνιστές Song Hye Kyo και Song Joong Ki μας ξενάγησαν μέσα από τον εθελοντισμό και μια ιστορία πολέμου και φυσικής καταστροφής στα ελληνικά μέρη Ζάκυνθο, Αράχωβα και Λήμνο. Μετά, ακολούθησε η καταπληκτική ιστορική σειρά φαντασίας Gu Family Book με την Bae Suzy, τον Lee Seung Gi και τον Choi Jin Hyuk και το Ghost με πρωταγωνιστές τον So Ji Sub, τη Lee Yeon Hee και τον Uhm Ki Joon, τα οποία προβλήθηκαν πολλές φορές σε επανάληψη και τώρα συνεχίζοντας την καλή δουλειά, ανακοίνωσε το κανάλι ότι θα προβάλλει στο νέο πρόγραμμά του την κορεατική σειρά “KAIROS”, αλλά δεν ανακοίνωσαν ακόμη ημέρα και ώρα προβολής. (Poster = MBC)


Η σειρά “Kairos” δανείστηκε το όνομα του τίτλου της από την ελληνική λέξη “καιρός”, ώστε να εκφράσει καλύτερα το παιχνίδι με τον χρόνο – καιρό που γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Η σειρά έκανε πρεμιέρα από το τηλεοπτικό δίκτυο MBC το 2020 και πρωταγωνιστούν ο Shin Sung Rok, η Lee Se Young, ο Ahn Bo Hyun και η Nam Gyuri. Η σειρά ανήκει στην κατηγορία των θρίλερ φαντασίας και αποτελείται από 16 ωριαία επεισόδια.


Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Lee Soo Hyun, που έγραψε μόνο την αστυνομική σειρά “Crime Squad” το 2011 και μετά το “Kairos” εννιά χρόνια μετά. Η σειρά είχε πολύ χαμηλή τηλεθέαση, φτάνοντας μόλις το 3.8% ως υψηλότερη τηλεθεάση, ενώ το χαμηλότερο ποσοστό ήταν το 2.2%. Κέρδισε 4 βραβεία και ανάμεσά τους αυτό της πιο εντυπωσιακής σειράς στο Seoul International Drama Awards. Σκηνοθέτες της σειράς είναι ο Park Seung Woo, που σκηνοθέτησε τις σειρές Person Who Gives Happiness (2016), The Guardians (2017), Spring Turns to Spring (2019), Rumor (2019) και το Adamas (2022), εκτός του Kairos. Ο δεύτερος σκηνοθέτης είναι ο Sung Chi Wook, ο οποίος εκτός του Kairos σκηνοθέτησε τη σειρά Special Labor Inspector Jo (2019) και Tomorrow (2022).


Η ιστορία μας περιστρέφεται γύρω από τον Kim Seo-jin (Shin Sung-rok), ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος και εργασιομανής διευθυντής κατασκευαστικής εταιρείας. Μια μέρα, η κόρη του χάνεται και λίγο μετά, η σύζυγός του, Kang Hyun-chae (Nam Gyu-ri), αυτοκτονεί από το σοκ. Η Han Ae-ri (Lee Se-young) είναι μια σκληρά εργαζόμενη κόρη της οποίας η μητέρα εξαφανίζεται από το νοσοκομείο και έπειτα, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον Seo-jin. Αυτός ζει ένα μήνα πριν από το Ae-ri και για αυτό τον λόγο της ζητά να αποτρέψει την τραγωδία που ακόμη δεν έχει συμβεί στον χρόνο που ζει η Ae-ri και σε αντάλλαγμα, εκείνη του ζητά να βρει τη μητέρα της. Οι δυο τους συνεργάζονται και όσο ψάχνουν τα γεγονότα και οι δυο πλευρές, ανακαλύπτουν κάποιες καλά κρυμμένες αλήθειες που τους σοκάρουν.

Είδα αυτό το K-drama με τη μητέρα μου και άρεσε και στις δύο. Οι ερμηνείες και η ιστορία ήταν εντυπωσιακές. Επίσης, το τι γινόταν κάθε φορά που κάτι στο παρελθόν άλλαζε και επηρέαζε το παρόν, ήταν εξίσου εντυπωσιακό! Είναι μια σειρά που ταξιδεύει στο χρόνο, και παρόλο που έχω δει πολλά του ίδιου είδους, μας άρεσε πολύ κι αυτό.


Εσείς θα το δείτε;



 

Ακολουθήστε με στα social media μου:





linktr.ee:

 

Original article = Korea.net

Photos = MBC (Official Poster)

Video trailer = TV100

Translate into Greek = Dovletoglou Eftychia - Korean Dramas (Greek Fans)

 


230 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page