top of page

4 K-pop τραγούδια που "μυρίζουν" καλοκαίρι



Η K-pop είναι γνωστή παγκοσμίως και τα τραγούδια της τραγουδιούνται και χορεύονται από πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν τραγούδια για κάθε εποχή ή περίσταση, αλλά πολλά από αυτά είναι παντός καιρού. Θα σας παρουσιάσω 4 από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά K-pop τραγούδια που δεν πρέπει να ξεχάσετε να προσθέσετε στη λίστα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Girls’ Generation - Party

Το απόλυτο must για το καλοκαιρινό μας playlist είναι το «Party» από τις Girls' Generation που πρέπει να ακούσουμε, καθώς η μουσική είναι κατάλληλη για το καλοκαίρι και ο ρυθμός μας προδιαθέτει να χορέψουμε στην παραλία σε ένα beach party μέρα και νύχτα και είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό τραγούδι. Κυκλοφόρησε το 2015 από την S.M. Entertainment, σε στίχους Cho Yoon-Kyung και σύνθεση από τους Albi Albertsson, Chris Young και Shin Agnes. Το σινγκλ πούλησε πάνω από 843.000 ψηφιακά αντίτυπα στη Νότια Κορέα, έφτασε στη δέκατη θέση στο Japan Hot 100 και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Billboard World Digital Songs chart.


WINNER - ISLAND

Το “ISLAND” των WINNER είναι άλλο ένα ρυθμικό τραγούδι που ‘μυρίζει’ καλοκαίρι. Ο ρυθμός και η μουσική είναι τα κατάλληλα για να εντάξουμε αυτό το τραγούδι στην playlist που θα έχουμε όταν πάμε καλοκαιρινές διακοπές. Είναι κατάλληλο για μια βραδινή έξοδο στην παραλία και όχι μόνο. Η καλοκαιρινή επιτυχία κυκλοφόρησε το 2017 από την YG Entertainment και είναι στο δεύτερο single άλμπουμ τους με τίτλο Our Twenty For, και τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στη Χαβάη.


BTS - Dynamite

Οι BTS τραγουδούν το δυναμικό τραγούδι «Dynamite» που μας ενθουσιάζει. Ο χορός μας κάνει να θέλουμε να πετύχουμε την ίδια χορογραφία, ενώ τα θετικά vibes μας κάνουν να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι με φίλους ή το άλλο μας μισό, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό τραγούδι με πιασάρικο ρυθμό. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2020 από την Big Hit Entertainment και τη Sony Music Entertainment, κερδίζοντας αρκετούς θαυμαστές. Ήταν το πρώτο αγγλικό τραγούδι του συγκροτήματος, γραμμένο από τους David Stewart και Jessica Agombar και παραγωγής Stewart. Κατέλαβε την πρώτη θέση στο Billboard Hot 100 chart, σηματοδοτώντας το πρώτο νούμερο ένα single των BTS στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο Spotify, έκανε το ντεμπούτο του με 7,778 εκατομμύρια ακούσματα/ροές, έφτασε στο νούμερο ένα στο Billboard Global 200 και στο Billboard Global Excl και παρέμεινε στην κορυφή για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες. Το τραγούδι μπήκε στο top 10 σε 25 χώρες και βρέθηκε στην κορυφή των charts σε πολλές χώρες. 


K.A.R.D – Hola Hola

Το τραγούδι «Hola Hola» των K.A.R.D είναι ένα ταξιδιάρικο τραγούδι που σε ενθουσιάζει και σου θυμίζει εξωτικές παραλίες. Το άκουσμα της πρώτης νότας με κάνει να θέλω να χορέψω και ονειρεύομαι πότε θα έρθει η μέρα των διακοπών. Το τραγούδι ανήκει στο μουσικό συγκρότημα K.A.R.D, ένα τετραμελές συγκρότημα που αποτελείται από δύο άνδρες και δύο γυναίκες και παρουσιάζει χορευτικά τραγούδια με καλή χορογραφία. Έχει αύρα Λατινικής Αμερικής, που φαίνεται τόσο στη μουσική όσο και στον ισπανικό τίτλο του τραγουδιού, που σημαίνει 'Γεια Γεια'. Το τραγούδι κυκλοφόρησε από την DSP Media και διανεμήθηκε από την LOEN Entertainment το 2017, εμφανίστηκε στο Gaon Digital Chart και κατέλαβε την 76η θέση, ενώ είχε 28.83 λήψεις/κατεβάσματα και έφτασε στο νούμερο 4 στο παγκόσμιο τσαρτ πωλήσεων ψηφιακών τραγουδιών στις ΗΠΑ.

 

Εσείς ποιο καλοκαιρινό K-pop τραγούδι προτιμάτε;


 

Άρθρο = Korean Dramas (Greek Fans)

Photos = official logos of the albums | editing by Korean Dramas (Greek Fans)

Videos = taken by their official source

 

Ακολουθήστε με στα social media μου:







linktr.ee:



54 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


Post: Blog2_Post
bottom of page