top of page

5 web-drama για να δείτε το φετινό καλοκαίρι


Είναι αλήθεια πως τα K-dramas δεν είναι πολύ καλοκαιρινά. Υπάρχουν αρκετά που δείχνουν θάλασσα, αλλά δεν έχουμε δει να εστιάζουν σε ανθρώπους που κάνουν μπάνιο στη θάλασσα με μαγιό στα περισσότερα. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να δω μια εξολοκλήρου καλοκαιρινή σειρά με ναυαγοσώστες και καλοκαιρινές καταστάσεις σε μια παραλία. Πέρα από κάποιες καλοκαιρινές σειρές τις οποίες σύστησα πέρυσι και μπορείτε να δείτε σ’ αυτό το άρθρό μου https://www.korea.net/TalkTalkKorea/English/community/community/CMN0000003647?mode= υπάρχουν και οι μίνι σειρές με λίγα επεισόδια μικρής διάρκειας που έχουν ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσεις και αυτές θα προτείνω στο σημερινό άρθρο.


Η πρώτη μίνι σειρά είναι το Summer Guys, που προβλήθηκε το 2021 από το AbemaTV και είναι 10 επεισοδίων των 30 λεπτών. Στην υπόθεση της σειράς, βλέπουμε τρεις νέους με διαφορετικές προσωπικότητες και μια νεαρή κοπέλα να δουλεύουν σε beach bar και μέσα στα 10 επεισόδια ξεδιπλώνονται ιστορίες αγάπης, ονείρων και ανησυχιών με φόντο το όμορφο ηφαιστειογενές νησί, Jeju, τη θάλασσα και πάρτι. Μπορείτε να δείτε την σειρά εδώ: https://www.viki.com/videos/1179950v-summer-guys-episode-1


Μια άλλη μίνι σειρά που μπορείτε να δείτε είναι το The Colors of Our Time όπου το πρώτο από τα 4 συνολικά επεισόδια της σειράς προβλήθηκε το 2020 και το κάθε επεισόδιο είναι συνολικής διάρκειας 15 λεπτών. Στην πλοκή της σειράς, η πρωταγωνίστρια είναι συγγραφέας που αναγκάζεται να γράψει μια ρομαντική ιστορία, κάνοντας μια στροφή από την αστυνομική λογοτεχνία και εμπνέεται από έναν φωτογράφο που συναντά για να γράψει την ιστορία της. Η σειρά λαμβάνει χώρα στην παραλιακή πόλη Tongyeong, που είναι κοντά στο Goeje στα νότια της χώρας. Μπορείτε να δείτε τη σειρά εδώ:





Το Mermaid Prince είναι μια σειρά 6 επεισοδίων των 14 λεπτων το καθένα, όπου έκανε πρεμιέρα το 2020. Η σειρά εστιάζει στο ειδύλλιο μιας κοπέλας και ενός μυστηριώδους νεαρού που runs ένα guest house. Η σειρά γυρίστηκε στην επαρχία Gangwon στα βόρεια της χώρας και μπορείτε να δείτε την σειρά εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ptLZXc5cR1c






Η μίνι σειρά 6 επεισοδίων με διάρκεια 8 λεπτών το κάθε επεισόδιο, SURF 101: Intro to Romance, έκανε πρεμιέρα το 2018 από το On Style. Η σειρά μας μεταφέρει σε ιστορίες αγάπης με καλοκαιρινό φόντο στο Yangyang, που ανήκει στην επαρχία Gangwon και βρέχεται από τη θάλασσα. Σ’ αυτή τη σειρά θα δούμε μια παρέα τριών αγοριών και δυο κοριτσιών να πηγαίνουν διακοπές στην παραλία και εκεί να βλέπουν κάποιους ανθρώπους διαφορετικά και ν’ ανθίζουν έρωτες. Την σειρά μπορείτε να την απολαύσετε εδώ:


Η τελευταία πρόταση μίνι καλοκαιρινής σειράς είναι το Something Between Us, Summer Story, η οποία αποτελείται από 4 επεισόδια διάρκειας 6 λεπτών το καθένα και έκανε πρεμιέρα το 2020. Η σειρά έγινε με την χορηγεία των ramyun nongshim και μπορέσαμε να δούμε δυο έρωτες να ξεδιπλώνονται με φόντο γευστικότατα ramyun και tteokbokki από την nongshim, τα οποία ταξίδεψαν μαζί με τους πρωταγωνιστές στις καλοκαιρινές τους διακοπές δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να μπορέσω να εντοπίσω που έγιναν τα γυρίσματα. Το λινκ για να δείτε την σειρά είναι αυτό:


Ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου και ελπίζω οι προτάσεις μου να σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφες διακοπές.


Πρωτότυπο άρθρο: Korea.net

Μετάφραση & επιμέλεια άρθρου: Korean Dramas (Greek Fans)

Photo credits: 1. seezn, 2. LIFETIME, 3. tvND

 

Ακολουθήστε με στα social media μου:








115 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page