top of page

Homemade Love Story… αλά Κορέα

Updated: Apr 5, 2021


Είναι μια οικογενειακή, ρομαντική σειρά με στιγμές γέλιου και δράματος 50 επεισοδίων που φέρει την υπογραφή του κρατικού καναλιού της Νοτίου Κορέας, KBS και πρωταγωνιστούν η Jeon In Hwa, ο Jung Bo Suk, ο Lee Jang Woo και η Jin Ki Joo.


Είναι το αγαπημένο είδος του μπαμπά, αλλά μου αρέσει και εμένα αυτό το είδος. Είναι ότι πρέπει για μένα για να ηρεμώ μετά από μια σειρά δράσης ή θρίλερ. Είναι βατή στα δεδομένα μας, οι οικογένειες μοιάζουν με την ελληνική πραγματικότητα και είναι σαν να βλέπουμε την δική μας οικογένεια. Σ’ αυτές τις σειρές βλέπουμε και γάμους και χαρές κτλ. Θα μου πουν τώρα κάποιοι… “Μα, θα δω σειρά 50 επεισοδίων; Θα βαρεθώ!” Κι εγώ θα σας αντιπαραθέσω πως εχω δει σειρές με 50 και παραπάνω επεισόδια που δεν βαρέθηκα καθόλου, ενώ αντίθετα είδα σειρές με 16 επεισόδια που υπήρξαν στιγμές που βαρέθηκα. Και για να σας τσιγκλίσω λίγο παραπάνω, θα σας ρωτήσω: Σειρές άλλες με πολλά επεισόδια στην τηλεόραση δεν έχετε δει ποτέ; Ακόμη και οι Αμερικανικες που εχουν 20-25 επεισόδια, έχουν πολλες σαιζόν.


Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα που μεγαλώνει τρία παιδιά σαν δικά της και πέρασε δύσκολα δουλεύοντας ως υπηρέτρια για να σπουδάσει την αδελφή της. Στο μεταξύ βρήκε έναν άστεγο στον δρόμο και τον πήρε σπίτι της. Είναι μια καλόκαρδη γυναίκα που βλέπει πάντα το θετικό στους άλλους και θέλει να βοηθά, αλλά έχει και αυτή το δικό της σκοτεινό μυστικό. Με κάτι παράξενες συγκυρίες θα συναντηθεί και πάλι με τους παλιούς ανθρώπους που γνώριζε και θ’ αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας μπερδεμένης ιστορίας που θα βγάλει πολύ όμορφα μηνύματα.


Η βαθμολογία όλης της οικογένειας είναι 10/10


 



70 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page