top of page

Πήγαινε με όπου θέλεις.... Taxi Driver!

Updated: Apr 18, 2021


Η νέα σειρά του SBS ξεκίνησε πολύ δυναμικά και κάθε Παρασκευή-Σάββατο μας καθηλώνει στις οθόνες μας. Είναι μια εκπληκτική σειρά δράσης - εκδίκησης, όπου ένας ταξιτζής που οδηγεί λουξ ταξί μαζί με την ομάδα του έχουν σκοπό να εκδικηθούν για λογαριασμό των ανθρώπων που έβλαψαν άλλοι σε αυτοτελή επεισόδια. Είναι μια φανταστική σειρά 16 επεισοδίων που δεν κουράζει καθόλου και το σημαντικό είναι ότι η εκδίκηση ολοκληρώνεται σε δυο επεισόδια. O Lee Je Hoon είναι ο αγαπημένος μας ταξιτζής και η Esom υποδύεται την εισαγγελέα.


Η σειρά έχει και κλωτσίδι και μπουνίδι και αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα και έξτρα αξεσουάρ στο αυτοκίνητο που μας θυμίζει James Bond... και μια τοκογλύφο εντυπωσιακή και κακιά που όμως έχει καλό γούστο και πρόσεξε τον ταξιτζή μας. Κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει γι' αυτό. Και την προσπάθεια της έκανε και ήξερε που να κοιτάξει.


Έχουν ήδη προβληθεί 4 επεισόδια από τα 16 και φαίνεται πως θα πάει πολύ καλά. H σειρά είναι βασισμένη στο webcomic “Deluxe Taxi” του Carlos, ενώ τα σκίτσα επιμελήθηκε ο Lee Jae Jin και κυκλοφόρησε μέσω του naver στο “comic.naver.com“.


Η προσωπική μου άποψη είναι πως η συγκεκριμένη σειρά είναι από τις καλυτερες πρεμιέρες αυτού του μήνα και την αγαπώ τρελά. Μου αρέσουν και οι ηθοποιοί... από τον πρώτο ως τον τελευταίο... Καλά, τα μαλλιά των δυπ βοηθών του ταξιτζή είναι χάλια, αλλά μου άρεσε που ο πρώτος κακός το πρόσεξε και το σχολίασε. Μου αρέσει η μουσική της σειράς, η σκηνοθεσία και το σενάριο που είναι ποοοολύ καλό. Μόλις στο 3ο επεισόδιο κατάφερε να χτυπήσει 15,6% τηλεθέαση. Για κάποιους που δεν ξέρουν, αυτό το νούμερο τηλεθέασης είναι καλό. Δεν είναι ουάου, αλλά λόγω των πολλων προγραμμάτων που παίζουν ταυτόχρονα και πως οι περισσότεροι τα βλέπουν πλέον μέσω διαδικτύου και όχι τηλεόρασης έχει ρίξει τις τηλεθεάσεις και έχει ανεβάσει τα views. Το θετικό είναι ότι η τηλεθέαση έχει ανοδική πορεία και προβλέπω να πηγαίνει πολύ καλύτερα. Για παράδειγμα, η προηγούμενη σειρά ήταν το Penthouse, που είναι η πιο πετυχημένη Κορεατική σειρά με πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά ξεκίνησε η πρώτη σαιζόν με πολυ χαμηλότερες τηλεθεάσεις από αυτές του Taxi Driver.


Photo = SBS

 









125 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page