top of page

Χορεύοντας στους ρυθμούς του Navillera…

… που δεν είναι απαραίτητα πραγματικός χορός. Είναι η μελωδία ή ο ήχος που σε τραβά και σε παρασέρνει στο διάβα της. Ο ήχος που σε κάνει να σηκωθείς από το κρεβάτι σου και να πολεμήσεις για τα όνειρα σου. Η μελωδία που σε κάνει να συγκινείσαι και να αισθάνεσαι…. Η μελωδία που σε κάνει να σκέφτεσαι και να νιώθεις τους ανθρώπους γύρω σου ανεξάρτητα από την ηλικία.

Photos: tvN


Είναι μια σειρά που κάνει τον εγκέφαλο σου να λειτουργεί και σε κάνει πιο ανθρώπινο. Είναι μια σειρά που με κάνει να χαμογελώ και να κλαίω ταυτόχρονα όταν το βλέπω. Η σεναριογράφος είναι υπέροχη και μπορεί μέσα από μια φαινομενικά απλή σειρά, να κάνει ένα ανθρώπινο σενάριο με ιδανικά και αξίες που λίγες σειρές έχουν σήμερα. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού για τον κόσμο, και ευτυχώς αρκετούτσικες για την αγαπημένη μας Κορέα. Είναι η πλέον αγαπημένη μου σειρά αυτής της περιόδου με τα πιο γλυκά, ανθρώπινα και όμορφα σενάρια που δίνει μηνύματα ζωής σε κάθε επεισόδιο. Ο παππούλης στη σειρά (Park In Hwan) είναι ο καλύτερος χαρακτήρας ever της σειράς και θεωρώ πως αυτός ο ρόλος είναι ο καλύτερος του. Η γυναίκα του (Na Moon Hee) είναι επίσης εξαιρετική, αλλά και ο Chae Rok (Song Kang) που θέλω να τον δείρω που μιλά απότομα στον παππούκα μου, αλλά στο 6ο επεισόδιο βελτιώθηκε. Όλοι οι ηθοποιοί είναι ένας κι ένας.

Στην υπόθεση της σειράς έχουμε έναν 70αχρονο παππού που αναθεωρεί τη ζωή του, μετά τον θάνατο ενός παλιού του φίλου και αποφασίζει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα πριν έρθει το τέλος και γι’ αυτόν. Όταν ήταν νέος δεν μπόρεσε να το κάνει λόγω των προκαταλήψεων, όμως και τώρα δεν είναι πάρα πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά σίγουρα καλύτερα. Ποιο ήταν το όνειρο του; Να κάνει μπαλέτο. Κάποιοι θα πείτε ότι δεν είναι αυτό όνειρο για έναν άντρα. Δεν θα κρίνει κανείς το όνειρο κάποιου όταν είναι η δική του ζωή και το δικό του όνειρο και δεν βλάπτει κανέναν. Στην αρχή συναντά εμπόδιο από την οικογένεια του, όμως σιγά σιγά τους κερδίζει και αρχίζει να μαθαίνει μπαλέτο από τον νεαρό πρωταγωνιστή μας που προσπαθεί να μπει σ’ έναν διαγωνισμό μπαλέτου και να πετύχει. Έχει όμως δύσκολη ζωή και είναι φτωχός, αλλά είναι δίπλα του ο καλός μας ο παππούς και τον στηρίζει ψυχολογικά και όχι μόνο ως μάνατζερ του, αλλά ταυτόχρονα ως φίλος και παππούς. Η ψυχραιμία του και η σύνεση του είναι θησαυρός. Τ’ αγνά του συναισθήματα αδιαμφισβήτητα και ενώ προσπαθεί να κατανοήσει τους νέους, δίνει χρήσιμες συμβουλές και είναι εκεί κοντά χωρίς να κρίνει και να κατακρίνει. Απλά, να βοηθήσει.

H σειρά είναι 12 επεισοδίων και θα προβληθεί από το Netflix. Ως τώρα είδα 6 επεισόδια και είναι όλα τέλεια. Η σειρά είναι βασισμένη σε webcomic και ήδη το βλέπουν σε 5 χώρες μέσω του Netflix, αλλά δεν είναι πολύ ψηλά. Η καλύτερη θέση είναι στην Κορέα που φτάνει ως την 3η θέση σήμερα. Σούπερ αδικημένη σειρά που δεν το αξίζει αυτό και αν πάει έτσι γενικά, θα σημαίνει ένα πράγμα. Ότι χάσαμε ιδανικά και έχουμε πιάσει πάτο.


Όποιος δεν δει τη σειρά αυτή είναι μπάμια!

 





165 views0 comments

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page