top of page

Park Hee Soon, ο πρωταγωνιστής του “My Name” που όλοι προσέξαμε!



Ο Park Hee Soon γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου, 1970, όπου με λίγα λόγια είναι 51 ετών και πιο σέξι από ποτέ! Μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του ναρκέμπορα και κακού γενικότερα, αλλά πώς τολμήσατε να τον κάνετε τόσο… σέξι, θα ξαναπώ!


Για ακόμη μια φορά δήλωσα ερωτευμένη με έναν ακόμη Κορεάτη αν και τον είχαμε προσέξει (εγώ και η μαμά) σε προηγούμενο ρόλο του, στην αστυνομική σειρά “Missing Noir M” που με το καρέ μαλλί του ήταν πάλι κολασμένα σέξι. Τι κακό και αυτό!


Ας ξαναγυρίσουμε στο βιογραφικό του για να σας πω ότι αποφοίτησε από το Seoul Institute of the Arts, παίρνοντας πτυχίο στην θεατρολόγια και ξεκίνησε την καριέρα του πρώτα ανεβαίνοντας στο σανίδι του θεάτρου, αλλά εμφανίστηκε περισσότερες φορές στον κινηματογράφο, μετά στο θέατρο και ύστερα σε τηλεοπτικές σειρές.


Παντρεύτηκε την ηθοποιό Park Ye-jin το 2015, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι δυο καλλιτέχνες ήταν αρχικά στο ίδιο καλλιτεχνικό πρακτορείο, όπου και γνωρίστηκαν.


Έπαιξε σε 40 ταινίες, ξεκινώντας από το 1994, ενώ η τελευταία του ταινία χρονολογείται το 2019 και ήταν η θρίλερ ταινία Bank of Seoul, όπου έχει τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο και παίζει έναν μικρό ρόλο στην ταινία The Policeman's Lineage. Διατηρώντας κυρίως δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν περνούσε απαρατήρητος και κάποιες από αυτές τις ταινίες που είχε καλό ρόλο ήταν η ανθρώπινη ταινία A Barefoot Dream (2010) όπου είχε βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο, η θρίλερ ταινία The Client (2011) που είχε τον δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο του εισαγγελέα, στο Gabi (2012) είχε βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο και υποδύθηκε τον αυτοκράτορα Go Jong, ενώ στην θρίλερ κωμωδία The Scent (2012) είχε βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην ταινία δράσης The Suspect (2013) με τον Gong Yoo είχε δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο, και στην θρίλερ ταινία V.I.P. (2017) είχε επίσης βασικό ρόλο. Στην ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, 1987: When the Day Comes (2017) είχε τον ρόλο του Υπολοχαγού Jo Han Kyung και στην ταινία δράσης Seven Days (2007) είχε βασικό ρόλο, για τον οποίο κέρδισε και μερικά βραβεία, αλλά και στη θρίλερ ταινία The Scam (2009).


Από τηλεοπτικές σειρές έπαιξε πρώτα σε ένα drama special το 2007 και την ίδια χρονιά έπαιξε και στην κωμική σειρά μυστηρίου Evasive Inquiry Agency. Μετά, το 2013 έπαιξε στην ρομαντική κωμική σειρά All About My Romance και το 2015 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Kim Kang Woo στην αστυνομική σειρά δράσης του OCN, Missing Noir M, όπου υποδύεται τον αστυνομικό. Το 2019 επανήλθε με έναν δραματικό ρόλο στην σειρά Beautiful World στον ρόλο ενός πατέρα που υποφέρει μόλις μαθαίνει πως το παιδί του ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού. Φέτος (2021) πρωταγωνίστησε στον ρόλο του εμπόρου ναρκωτικών και αρχηγού μαφίας, στη σειρά του Netflix, My Name και θα παίξει επίσης σε βασικό ρόλο στην σειρά Dr. Brain του αμερικανικού δικτύου apple tv και θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβρη (2021), ενώ έκλεισε να πρωταγωνιστήσει και στη νέα σειρά Role Model Family του Netflix.


Στο θέατρο έπαιξε σε 21 θεατρικά έργα και ανάμεσα τους μερικά κλασσικά έργα, όπως το Grease και το Romeo and Juliet.



Κέρδισε 6 βραβεία και είχε και άλλες 7 υποψηφιότητες.


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ:

Dr. Brain – Apple TV (3 Νοεμβρίου)

Role Model Family – Netflix (άγνωστη ημερομηνία)



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Τηλεοπτικές σειρές: Missing Noir M και Beautiful World.

Ταινίες: A Barefoot Dream, The Client, The Suspect, και 1987: When The Day Comes.


Ακολουθήστε τον στον λογαριασμό του στο Instagram:



 

Επιμέλεια άρθρου: Korean Dramas (Greek Fans)

 

Ακολουθήστε με στα social media μου:






linktr.ee:


 


197 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page