top of page

Sol Beach Samcheok: Ελληνική αύρα στην Κορέα



Είστε καλοκαίρι στην Κορέα και θέλετε να δραπετεύσετε από τη ζέστη και την υγρασία. Φυσικά, το καλύτερο είναι να πάτε στη θάλασσα και να κάνετε βουτιές. Θέλετε όμως να δείτε και ένα όμορφο τοπίο. Αυτό μπορεί να σου το προσφέρει το Gangwon-do και συγκεκριμένα αν θα πας στην πόλη Samcheok. Εκεί υπάρχει ένα ξενοδοχείο, το Sol Beach Hotel που σε παραπέμπει σε Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη.


Εκτός όμως από αυτό, πολλά στοιχεία στο μέρος θυμίζουν Ελλάδα. Τα γνωστά λευκά γαλάζια σπίτια της Σαντορίνης είναι εκεί, οι καμπάνες που θυμίζουν τις καμπάνες των εκκλησιών. Το μέρος όλο μοιάζει πολύ με τη Σαντορίνη, όπου κυριαρχεί το λευκό και το μπλε και δεν είναι απλά τυχαίο ή προσπάθεια να κλέψουν κάποια στοιχεία για τον τουρισμό. Οι Κορεάτες ήθελαν όντως να μοιάζει με τη Σαντορίνη, το νησί που τόσο αγαπούν και γι’ αυτό έδωσαν ελληνικά ονόματα στους δρόμους τους και ακόμη και στα εστιατόρια τους, που ένα από αυτά λέγεται mamathira, παραπέμποντας στα Θηρά της Σαντορίνης. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ταμπέλα σε τοίχο οικήματος που λέει Santorini Square.

Από την παραλία Jeungsan. Κάθε τουρίστας που πηγαίνει εκεί, προτιμά να επισκεφτεί παραλίες και έχει 3 καθαρές παραλίες πολύ κοντά.


Κοντινές παραλίες
  • Jeungsan Beach - 350 m.

  • Chuam Beach - 400 m.

  • Samcheok Beach - 600 m.

Η μικρή και ήσυχη παραλία, Jeungsan βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Samcheok. Η παραλία είναι κοντά στο Chuam Beach και οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τη θέα του βράχου Chotdaebawi. Το Isabu Leo Park, είναι ένα πάρκο που σου προσφέρει μαγευτική θέα στην Κίτρινη Θάλασσα και ένα ωραίο δάσος με μπαμπού.
 

Ακολουθήστε με στα social media μου:






153 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
Post: Blog2_Post
bottom of page