top of page

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ STAR CHANNEL


Η Κορεατική σειρά "Defendant" ή "Innocent Defendant" προβλήθηκε στη Νότια Κορέα το 2017 και ολοκληρώθηκε σε 18 επεισόδια. Τη σειρά σκηνοθετεί ο Jo Young-kwang (49 Days) και το σενάριο ανέλαβε ο Choi Su-jin. (City Hunter.... ακούς Star Channel; Να μια ακόμη καταπληκτική σειρά!) Τη σειρά θα την χαρακτήριζα με μια λέξη 'ΣΕΙΡΑΡΑ' αν μου λέγατε να βρω έναν άλλο χαρακτηρισμό θα έλεγα 'ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΦΟΒΕΡΟΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΕΛΕΙΟ'.


Πρωταγωνιστούν ο Ji Sung που είναι ταλεντάρα και εγγύηση από μόνος του... (star channel με ακούς; Ο ίδιος πρωταγωνιστής έπαιξε και στο καταπληκτικό The Devil Judge, έτσι απλά για να το έχεις στα υπόψη σου) Ο ανταγωνιστής είναι ο Uhm Ki Joon (ο αγαπημένος Joo Dan Tae από το The Penthouse) που και πάλι κεντάει στον ρόλο του κακού. Οι γυναίκες της σειράς έχουν κυρίως διακοσμητικό ρόλο, αλλά δεν με πειράζει καθόλου και αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η κόρη του Ji Sung, η Shin Rin-ah που είναι απίστευτη.


Η σειρά είναι φουλ στη δράση και κάθε επεισόδιο διαρκεί 60 λεπτά. Θυμάμαι που βρίζαμε κάθε φορά που τελείωνε το επεισόδιο και μετρούσαμε τις μέρες για το πότε θα έρχονταν η Δευτέρα για να το δούμε. Εξαιρετική πλοκή, εξαιρετικές ερμηνείες, απίστευτες ανατροπές και γενικά, είναι μια σειρά που σου μένει ανεξίτηλη στη μνήμη. Εγώ, η μαμά και ο μπαμπάς του δώσαμε 10''''''/10 όταν το είδαμε και πρόσφατα σκεφτόμασταν να το δούμε ξανά. Να, η ευκαιρία!

Η σειρά "Defendant" κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου στο ελληνικό κανάλι star channel με ελληνικούς υπότιτλους και τον ελληνικό τίτλο "Ο Συνήγορος" και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα (αυτό το λες και βραχνά!), κάθε Δευτέρα για την ακρίβεια μετά το master chef (αυτό το λες και βασανιστήριο, γιατί όπως είδα το επόμενο πρόγραμμα μετά το master chef ξεκινά στις 00:45!!!!!!) και ελπίζω πως θα το έχουν και στο webtv του καναλιού για να το δούμε την επομένη και λογικά θα το έχουν.


Στις πρόσθετες πληροφορίες να σας ενημερώσω πως η σειρά έφτασε το 28.3% τηλεθέαση που είναι εξαιρετικό ποσοστό, κέρδισε 7 βραβεία και έγινε τουρκικό ριμέικ το 2021.


Το trailer της σειράς έχει ήδη ανέβει στο κανάλι του star channel και είναι το εξής:


 

Photos: SBS

Video: Star channel

 

Ακολουθήστε με στα social media μου:







 




434 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


Post: Blog2_Post
bottom of page