top of page

Γιατί δεν είναι απαραίτητο να δούμε τις παλιές σειρές του Lee Min Ho


Ο Lee Min Ho είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Κορεατική σόου μπιζ και με πολλούς διεθνείς φανς, αλλά και εγχώριους. Το King Sejong Institute βασιζόμενο στη δημοτικότητα του Lee Minho τον πήρε ως πρεσβευτή για να προωθήσει την κορεατική γλώσσα, Hangeul στο εξωτερικό.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ BOYS OVER FLOWERS;


Οι περισσότεροι γνώρισαν τον Lee Min Ho μέσω του Boys Over Flowers και μετά είδαν τις σειρές μετά από αυτό. Πριν από αυτό ο Lee έπαιζε σε μικρούς ρόλους και κάποιες φορές είχε ελάχιστη συμμετοχή. Μπορείτε να δείτε τις παλιότερες σειρές του για να δείτε πως έφτιαξε την καριέρα του λίγο λίγο και πως εξελίχτηκε. Εμένα μου αρέσει να το κάνω αυτό, αλλά δεν συμφωνούν όλοι μαζί μου. Κάποιοι που είδαν τις παλιότερες σειρές του δεν τις άρεσαν και άλλοι τις άρεσαν. Είναι ανάλογα τι θέλετε.


Το σίγουρο είναι ότι οι παλιότερες σειρές του είναι παλιάς αισθητικής και αυτό ίσως ενοχλεί κάποιους. Έπαιξε τον ρόλο ενός μαθητή στο Kdrama, Sharp (2003). Την επόμενη χρονιά είχε μια μικρή συμμετοχή στο Kdrama, Nonstop 5. Στο Recipe of Love (2005) έπαιξε τον σερβιτόρο και η συμμετοχή του ήταν δεν ήταν δυο λεπτά σε όλη τη σειρά. Το αστείο είναι όταν είδα την σειρά, δεν ήξερα ότι έπαιζε και έπαθα πλάκα όταν τον είδα με το μαλλί αστεράκι.ΣτοSecret Campus (2006) είχε δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλο ήταν στοMackerel Run (2007) με την Moon Chae Won. Μετά από αυτό, έπαιξε πάλι σε μικρό ρόλο στο Kdrama I Am Sam (2007) και την επόμενη χρονιά ήταν στο mini Kdrama Get Up (2008) ως ατίθασος μαθητής και έναν μικρό ρόλο στην ταινία Public Enemy Returns. Την ίδια χρονιά, 2008, έπαιξε στην ταινία Our School’s E.T. με την Park Bo Young. Το 2009 ήταν η χρονιά της επιτυχίας με το Boys Over Flowers.

Απο τις σειρές και ταινίες που ανέφερα, οι μόνες που ίσως αξίζουν να δεις για τον Lee Min Ho είναι το Mackerel Run και το Get Up. Έχει καλό κωμικό ρόλο στο πρώτο και ωραίο αλητίστικο στυλάκι στο δεύτερο που ωριμάζει στην πορεία. Στις άλλες σειρές είχε μικρό ρόλο και οι σειρές είχαν παλιά αισθητική. Και κάποια χτενίσματα ήταν επικά για σήμερα. Τότε, ήταν μόδα. Εμένα μου αρέσει να τα βλέπω, για να παρατηρώ την εξέλιξη, αλλά δεν βλέπεις και κάτι σπουδαίο σ’ αυτές τις σειρές και ταινίες, οπότε δεν θεωρώ σκόπιμο να σας πείσω να τις δείτε.


Τα Kdramas – Kmovies που πρωταγωνίστησε μετά το Boys Over Flowers είναι:

  • Personal Taste (2010)

  • City Hunter (2011)

  • Faith (2012)

  • The Heirs (2013)

  • Line Romance (2014)

  • Gangnam Blues (2015) ταινία

  • Legend of the Blue Sea (2016)

  • Seven First Kisses (2016)

  • Bounty Hunters (2016) movie

  • The King: Eternal Monarch (2020)

Από τις σειρές αυτές μου άρεσαν όλες, εκτός του The Heirs που το βρήκα ελαφρώς βαρετό. Το Seven First Kisses ήταν ούτε κρύο ούτε ζέστη. Τα υπόλοιπα μου άρεσαν πάρα πολύ.


Τώρα, ο Lee Min Ho ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της Αμερικανικής σειράς του Apple TV, Pachinko, όπου διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα υποδυθεί έναν πλούσιο έμπορο που έχει την βάση του στην Ιαπωνία και είναι παντρεμένος με Γιαπωνέζα, της οποίας η οικογένεια ηγείται της Γιάκουζα και ο ίδιος δεν είναι τόσο καλός, αφού έχει τα τρελά του και μπορεί να γίνει και βίαιος.

 

Ακολουθήστε με στα social media μου:







Photo credit: MYM Entertainment

Επιμέλεια άρθρου: Korean Dramas (Greek Fans)

210 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page