top of page

Γιατί είναι καλύτερα να μην δείτε τα πρόσφατα K-dramas του Ji Chang Wook


Ο Ji Chang Wook ξεκίνησε την καριέρα του από τα μιούζικαλ το 2006. Την ίδια χρονιά έπαιξε στην κορεατική ταινία Days... και στη συνέχεια στην ταινία Sleeping Beauty (2008). Ο πρώτος ρόλος του ήταν στην καθημερινή σειρά You Are Very Good (KBS2, 2008) και μετά είχε έναν από τους κύριους ρόλους στο οικογενειακό σήριαλ του σ/κ, The Sons of Sol Pharmacy House (KBS2, 2009) και έναν μικρό ρόλο στο Kdrama, Hero (MBC, 2009). Επέστρεψε σε καθημερινά K-dramas και πρωταγωνίστησε στο Smile, Dong Hae (KBS1, 2010) μ’ επιτυχία. Ύστερα ήρθε η σειρά για μια ιστορική σειρά με λίγα επεισόδια, το Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011) έχοντας δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Yoo Seung Ho, ενώ έπαιξε στην ταινία Death Bell 2 (2010). Στη συνέχεια ήταν πρωταγωνιστής στο Bachelor's Vegetable Store (Channel A, 2011), είχε δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο στο Five Fingers (SBS, 2012) και στην ιστορική σειρά 51 επεισοδίων, Empress Ki (MBC, 2013). Μετά από αυτό, κέρδισε περισσότερη δημοτικότητα και πήρε βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοφιλή σειρά, Healer (KBS2, 2014) με την Park Min Young και ο ρόλος αυτός τον έκανε γνωστό παγκοσμίως και κέρδισε διεθνείς θαυμαστές.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ K-DRAMAS ΤΟΥΝομίζω πως τα πιο αξιομνημόνευτα K-dramas της καριέρας του είναι μέχρι το Healer. Μετά το Healer, τα περισσότερα είναι μέτρια. Έπαιξε σε δύο κινέζικα που δεν μου άρεσαν. Το K2 δεν ήταν καλό για μένα, γιατί στο σενάριο βασίλευε το χάος, αν και ξεκίνησε καλά. Το Suspicious Partner ήταν λίγο καλύτερο σεναριακά, αλλά και πάλι δεν ήταν τόσο καλό. Ερμηνευτικά όμως ήταν καλός και αυτός και οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τα χειρότερα K-dramas ήρθαν με την επιστροφή του από τη στρατιωτική του θητεία. Μοιάζει σαν προσπαθεί να παίξει σε  πολλά Kdramas χωρίς να νοιάζεται για την ποιότητά τους. Πιστεύω ότι υπάρχουν μόνο λίγα κακά Kdramas, και αυτός πάντα επιλέγει ανάμεσά σ’ αυτά. Σέβομαι την απόφασή του να μην παίξει σε K-dramas δράσης. Ξέρει καλύτερα από εμάς και προφανώς θα ξέρει κάτι παραπάνω ή θα έχει τον λόγο του. Τον υποστηρίζω που θέλει να παίξει σε ρομαντικές κωμωδίες, αλλά φαίνεται σαν να επιλέγει τα έργα του από το «καλάθι». Οπότε, ίσως ν’ απογοητευτείτε από τις επιλογές του. Γι’ αυτό σας προτείνω να κοιτάξετε τις παλιότερες σειρές του που είναι καλές. 

Νομίζω ότι τα δράματά του μετά το Healer είναι μέτρια ή κακά. Αν τα παρακολουθήσετε, μπορεί και ν’ απογοητευτείτε, αν και υπάρχει κόσμος που τα άρεσε. Οπότε το γούστο διαφέρει από άτομο σε άτομο.


Τα dramas μετά τον Healer:

  • Lovestruck in the City (KakaoTV, 2020)

  • Backstreet Rookie (SBS, 2020)

  • Melting Me Softly (tvN, 2019)

  • Suspicious Partner (SBS, 2017)

  • Seven First Kisses (Naver TV Cast, 2016)

  • The K2 (tvN, 2016)

Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να επικεντρωθούμε στα παλαιότερα dramas του που είχαν ποιότητα και αξίζει να τα δείτε. Τα πιο αξιομνημόνευτα έργα του είναι η Κορεατική ταινία Fabricated City, και τα Kdramas: Healer, Empress Ki, Five Fingers, Bachelor's Vegetable Store, και Warrior Baek Dong Soo.


Κέρδισε 10 βραβεία και θα πρωταγωνιστήσει στο K-drama “The Sound of Magic” που θα μεταδοθεί από το Netflix και θα είναι 6 επεισοδίων.
 

Ακολουθήστε με στα social media μου:







Photo credit: KakaoTV

Επιμέλεια: Korean Dramas (Greek Fans)



443 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
Post: Blog2_Post
bottom of page