top of page

Η διαδικτυακή συναυλία προς τιμήν των 60 χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας & Κορέας

Updated: Dec 10, 2021

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των Ministry of Culture, Sports and Tourism, KOFICE, Korean Embassy in Greece και CJ ENM θα είναι μια διαδικτυακή συναυλία, η οποία θα προβληθεί για 7 συνεχείς μέρες (10 Δεκεμβρίου 2021 – 17 Δεκεμβρίου 2021) και θα είναι η ίδια συναυλία και τις εφτά μέρες, διάρκειας 60 λεπτών.


Από 10 Δεκεμβρίου, 8:00 μ.μ. έως 17 Δεκεμβρίου, 11:00 μ.μ.


Η αφίσα είναι η διαφημιστική της εκδήλωσης, πηγή αφίσας: @KoreanEmbassy.Greece


Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της Κορεατικής Πρεσβείας: www.embkorea.live


Η εκδήλωση εστιάζει κυρίως στις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και θα έχει πολύ μουσική από διάφορούς διάσημους καλλιτέχνες με πολλούς ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Αυτό είναι τo βίντεο της εκδήλωσης που προωθεί τις εκδηλώσεις και τους καλλιτέχνες που θα παραστούν στη γιορτή 60 χρόνων ελληνοκορεατικών διπλωματικών σχέσεων.

Video owners: Ministry of Culture, Sports and Tourism, KOFICE, Korean Embassy in Greece (주그리스 대한민국대사관) CJ ENM


Ο Ανδρέας Βαρσακόπουλος γεννήθηκε στα Γιαννιτσά και πλέον εργάζεται στη Νότια Κορέα ως καθηγητής αγγλικών, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε σε διαφημιστικά, τηλεοπτικές εκπομπές και είχε μικρούς ρόλους σε σειρές, υποδυόμενος τελευταία τον κακό στη σειρά Voice 4, όπου ο Song Seung Hun τον έκανε μπλε ρουά. Ο ρόλος του στην εκδήλωση θα είναι η παρουσίαση της διαδικτυακής συναυλίας και ίσως να μην κάνει μόνο αυτό. O λογαριασμός του στο Instagram έχει πάνω από 50.000 followers. https://www.instagram.com/andreas_thegreek/


Άλλοι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα είναι το Κορεατικό acapella συγκρότημα, Maytree, (Jang Sang-in Kang Soo-kyung Kwon Young-hoon Kim Won-jong Lim Soo-yeon) όπου είναι ενεργοί από το 1999 και έχοντας ως καλλιτεχνική στέγη τους την Voice Entertainment, διαλέγουν μουσική και τραγούδια που είναι στα ντουζένια τους ή που ήταν δημοφιλή σε παλιότερες εποχές και δίνουν τη δική τους εκτέλεση με μια χιουμοριστική χροιά. Οι Maytree έχουν κερδίσει ήδη 6 βραβεία και έχουν πάνω από 300.000 followers στο Instagram https://www.instagram.com/maytree_music/και πάνω από 3 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι του στο YouTube.


Ο Ko Yeong Yeol είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό γιατί μαζί με τον Hwang Gun Ha, ο οποίος θα είναι επίσης στη συναυλία, ερμήνευσαν το ελληνικό τραγούδι “Τι Πάθος” του Γ. Νταλάρα στα ελληνικά με πραγματικό πάθος για λογαριασμό του τηλεοπτικής εκπομπής, Phantom Singer 3, για την οποία έφτιαξαν ένα συγκρότημα με το όνομα "RabidAnce", το οποίο στην πορεία από διμελές έγινε τετραμελές και τελικά ήταν οι μεγάλοι νικητές της εκπομπής. Η επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Instagram πλησιάζει τους 10.000 followers https://www.instagram.com/the.rabidance/, ενώ ο προσωπικός λογαριασμός του Ko Yeong Yeol έχει παραπάνω από 18.000 followers https://www.instagram.com/ko__y_y_/ και ο προσωπικός λογαριασμός του Hwang Gun Ha είναι πλησίον των 12.000 followers. https://www.instagram.com/gunha0807/ Άραγε θα ερμηνεύσουν και πάλι το τραγούδι “Τι Πάθος”; Προσωπικά, θα το ήθελα.


Εδώ τραγουδάνε ξανά το τραγούδι "Τι Πάθος" ως τετραμελές συγκρότημα.

O λογαριασμός του βιολιστή Juncurryahn στο Instagram πλησιάζει τους 300.000 followers https://www.instagram.com/juncurryahn/και στο κανάλι του στο YouTube έχει πάνω απο 1.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες https://www.youtube.com/channel/UCkfSt0qC19ocnsKTCzjMjtw. Το όνομα του είναι Ahn Jung Sung και είναι Κορεατοαμερικανός YouTuber βιολιστής που ζει στη Καλιφόρνια. Επίσης, είναι παραγωγός βίντεο στο YouTube, μέλος των BgA και το 2012 έγινε περισσότερο γνωστός λόγω του dance cover που έκανε με το βιολί και τον χορό για το Gangnam Style του Psy, αλλά και άλλων τραγουδιών της K-pop.

Οι Fusion MC έχουν παραπάνω από 14.000 followers στο Instagram https://www.instagram.com/fusionmc_official/ και είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές BBOY στον χορό, έχοντας εκπροσωπήσει πολλές φορές τη Νότια Κορέα σε ασιατικούς αλλά και παγκόσμιους διαγωνισμούς. Δυστυχώς, δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για τους Fusion MC.


H Choi Ye Lim είναι τραγουδίστρια, η οποία ερμήνευσε ένα τραγούδι μαζί με την Κορεατική μπάντα, ONEUS, ενώ συμμετείχε στο καλλιτεχνικό σόου επιβίωσης του jtbc, "Poongryu," όπου μέσα από τη μουσική της παντρεύει την κορεατική παραδοσιακή μουσική με την pop, σηματοδώτοντας τη γέννηση ενός νέου αστεριού στη μουσική "Gugak" χρησιμοποιώντας το Pansori, ένα κορεάτικο είδος μουσικού storytelling (διήγηση μύθων), με ραπ στυλ Gugak.

Οι Oneus έχουν 1.6 εκατομμύρια followers στο Instagram https://www.instagram.com/official_oneus/και παραπάνω από 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες στο YouTube. https://www.youtube.com/c/ONEUS Είναι ένα εξαμελές συγκρότημα (Ravn, Seoho, Leedo, Keonhee, Hwanwoong, και Xion) που δημιουργήθηκε από τηνRBW, κάνοντας ντεμπούτο το 2019.



Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της Κορεατικής Πρεσβείας: www.embkorea.live


Από 10 Δεκεμβρίου, 8:00 μ.μ. έως 17 Δεκεμβρίου, 11:00 μ.μ.

 

* Πληροφορίες για την εκδήλωση μου δόθηκαν από υπάλληλο της CJ ENM.

* Επιμέλεια άρθρου: Korean Dramas (Greek Fans)

 




73 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page