top of page

Ο Jung Hae In συζητά για να πρωταγωνιστήσει με τον Kang Ha Neul σε νέα σειρά


Ο Jung Hae In συζητά για να παίξει στη νέα σειρά του KBS, “Trees Die on Their Feet”, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύσε στις 7 Μαρτίου το Sports Chosun.


Ως τώρα ξέρουμε πως είναι σε συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσει με τον Kang Ha Neul. Η σειρά εστιάζει σε μια μεγάλη γυναίκα από τη Βόρεια Κορέα που δεν έχει πολλά χρόνια ζωής και έναν ηθοποιό θεάτρου που μέσω αυτού προσπαθεί να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία.


Ο ρόλος του Jung Hae In θα είναι ο κληρονόμος του ομίλου Samwoo, Bae Dong Jae, ο οποίος ακούει από πολλούς ότι είναι αγενής, αλλά πάντα μιλά λογικά και πολλές φορές γίνεται δυσάρεστος.


Ο Kang Ha Neul υπέγραψε και θα υποδυθεί τον Yoo Jae Heon, έναν νεαρό που δέχεται μια περίεργη προσφορά. Να υποκριθεί τον εγγονό κάποιου.


Η Youn Yuh Jung συζητά για τον ρόλο της Ja Geum Soon, μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1930 στη Βόρεια Κορέα και η Son Ye Jin συζητά για τον ρόλο της Se Yeon, εγγονής της Ja Geum Soon που είναι υπεύθυνη του Hotel Nakwon, και επίσης ο Sung Dong Il συζητά για να παίξει στη σειρά.


Το “Trees Die on Their Feet” αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μόλις ολοκληρωθεί το καστ.

 
 

Μετάφραση & επιμέλεια: Korean Dramas (Greek Fans)


43 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page