top of page

Ο Κορεάτης Vincenzo

Updated: Apr 5, 2021


Ο Κορεάτης Vincenzo δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Κορεάτη ηθοποιό Song Joong Ki. Στη νέα του σειρά υποδύεται τον Κορεάτη που υιοθετήθηκε από την Ιταλική μαφία, μεγάλωσε στην Ιταλία και έγινε δικηγόρος της μαφίας. Ο Vincenzo βρέθηκε αντιμέτωπος με τη διαμάχη δυο μαφιών της Ιταλίας και το σκάει για Κορέα. Στην πορεία θα μάθουμε πως δεν το σκάει, αλλά έχει άλλα σχέδια με το ταξίδι του και μετά είναι αποφασισμένος να πάει στην Μάλτα, μιας και μιλάνε Ιταλικά και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία.

Με το που πατάει το πόδι του στην Κορέα, του έρχονται οι αναποδιές η μία πίσω από την άλλη. Πιάνεται κότσος, ύστερα συναντά ένα περιβάλλον που δεν είχε συνηθίσει και μετά έρχεται αντιμέτωπος με ζόρικους αντιπάλους και ονειρεύεται πότε θα φύγει από την Κορέα.


Παραπάνω δεν θα πω για να μην κάνω και spoiler, αλλά πρέπει να πω κάτι που πρόσεξα και διορθώστε με αν κάνω λάθος. Έχω παρατηρήσει πως ο Song έχει παίξει σε αρκετές σειρές όπου χρησιμοποιεί ξένες γλώσσες, αλλά ο ίδιος δεν είναι εξοικιωμένος με τις ξένες γλώσσες και αυτό φαίνεται που μιλά αργά, προσπαθώντας να θυμηθεί τι πρέπει να πει και σιγά, μήπως κάνει λάθος και ακουστεί. Σιγανά ίσως κάποιος να μην το καταλάβει... Θα πρέπει λογικά να μιλήσει και ισπανικά για την ταινία Bogota... Μόνο ελληνικά δεν είπε για το Descendants of the Sun και αυτό αποτελεί σκάνδαλο και ένας βασικός λόγος για να κάνουμε petition.



Μέχρι στιγμής η σειρά μου αρέσει αρκετά. Έχει δράση, γέλιο, χλιδή, ίντριγκες και ανατροπές. Εσάς σας αρέσει;

 

Αυτή είναι η σελίδα μου στο Facebook που ενημερώνεται καθημερινά και έχει περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/KoreanDramasGreekFans


English articles... πατήστε και την καρδούλα κάτω αριστερά, δίπλα από το Recommend στα άρθρα μου αν σας αρέσουν https://www.korea.net/TalkTalkKorea/English/about?action=rankerPosts&id=FelicityGR



364 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page