top of page

"Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ" είναι η νέα Κορεατική σειρά του star channel



Η κορεατική σειρά "Defendant" ή "Innocent Defendant" προβλήθηκε στο κορεατικό τηλεοπτικό δίκτυο SBS της Νοτίου Κορέας το 2017 και αποτελούνταν από 18 επεισόδια. Το σκηνοθετεί ο Jo Young Kwang (49 Days) και το σενάριο είναι ο Choi Su-jin, γνωστός για τη σειρά City Hunter του 2011 με τον Lee Min Ho.

H σειρά έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 21/3 στη 1 το βράδυ περίπου και σήμερα, 28/3 θα προβληθεί μετά το master chef στις 23:50, με την ελπίδα να το δούμε σε ακόμη πιο καλύτερη ώρα. Για όσους δεν είναι νυχτοπούλια και δεν μπορούν να δουν την σειρά την ώρα που προβάλλεται, μπορούν να την δουν στο webtv του καναλιού, ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο. 
  https://www.star.gr/tv/seires/o-sunigoros/ 

Με πρωταγωνιστή τον Ji Sung (Secret Love, The Devil Judge, Kill Me Heal Me, Dr. John, Swallow the Sun κ.λπ.) που είναι άκρως ταλαντούχος και εγγύηση σε κάθε δουλειά του, τον ανταγωνιστή αυτής της σειράς, Uhm Ki Joon (The Penthouse), ο οποίος είναι εξαιρετικός στον ρόλο του κακού και τις γυναίκες της σειράς, Kwon Yuri (Bossam: Steal the Fate, Fashion King) και Uhm Hyun Kyung (The Second Husband, Man In A Veil, Hide and Seek), δημιουργούν μια σειρά, όπου το σενάριο είναι επί της ουσίας γραμμένο και κομμένο πάνω στους δυο άντρες της σειράς "Ο Συνήγορος" και αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η κόρη του Ji Sung, Shin Rin-ah που είναι πολύ ταλαντούχα και χαριτωμένη.

Η σειρά είναι γεμάτη δράση και κάθε επεισόδιο διαρκεί 60 λεπτά. Το παρακολουθήσαμε οικογενειακώς το 2017 και θυμάμαι ότι μετρούσαμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να δούμε το νέο επεισόδιο. Έχει εξαιρετική πλοκή, εξαιρετικές ερμηνείες, απίστευτες ανατροπές και γενικά είναι μια σειρά που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη σας για καιρό.

Επιπλέον, η σειρά έφτασε το 28,3% τηλεθέαση στη Νότια Κορέα, κέρδισε 7 βραβεία και έγινε τουρκικό ριμέικ το 2021. Η σειρά έχει προβληθεί σε Τουρκία, Ρωσία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Μπρουνέι, Ινδονησία, Καμπότζη, Φιλιππίνες, Σρι Λάνκα, Γκάνα, Αζερμπαϊτζάν και Ελλάδα.

Υπόθεση:


Από το Γραφείο 605 της Κεντρικής Εισαγγελίας της Σεούλ, όπου εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο, με ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει ο κρατούμενος 3866! Από αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ξυπνάει αδίστακτος δολοφόνος!
Ένας παθιασμένος υπερασπιστής του Νόμου κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας και της 6χρονης κόρης του! Ένας άντρας, που έχει χάσει τη μνήμη της πιο σημαντικής στιγμής στη ζωή του! Έτσι ξεκινά η ιστορία μας.
Αρχικά φαίνεται σαν μια περίπτωση προσωρινής απώλειας μνήμης, που ενεργοποιήθηκε ως μηχανισμός αυτοάμυνας ή ως απελπισμένη προσπάθεια να επιστρέψει στις χαρούμενες μέρες, πριν από το τραγικό συμβάν. Και ο ίδιος παραδίνεται στη μοίρα του, αποδεχόμενος, σχεδόν με ανακούφιση, τη θανατική ποινή. Η φωνή της καρδιάς του όμως φωνάζει πως είναι αθώος!
Όμως, μετά από μια σειρά ανατροπών, τα κρυμμένα κομμάτια του σχολαστικά δημιουργημένου παζλ της ενοχής του, ενώνονται και η μεγάλη εικόνα εμφανίζεται σιγά – σιγά. Ωστόσο, καμία παράσταση δεν τελειώνει μέχρι να πέσει η αυλαία.
Ένα δυνατό, έντονο ανθρώπινο δράμα αρχίζει. Πρέπει να βρει τον πραγματικό δολοφόνο, που σκότωσε τη γυναίκα του! Πρέπει να πάρει πίσω τη χαμένη κόρη του! Πρέπει να επιβιώσει! Θα καταφέρει να θυμηθεί την αλήθεια και να αποκαταστήσει το όνομά του;
Γρήγοροι ρυθμοί σε μια καλά δομημένη δραματική σειρά αστυνομικού μυστηρίου, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό είναι το ελληνικό trailer της σειράς που έχει ήδη ανεβεί στο star channel:

Εμείς βλέπουμε Defendant!

Και όποτε γράφουμε για αυτό, μη ξεχνάμε σε όλα τα social media να προσθέτουμε το #StarSynigoros

 

Photos & Video: Star Channel

 

91 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page