top of page

Πάμε για 5η σαιζόν;


Το Voice είναι μια σειρά δράσης που αποτελείται ως στιγμής από 4 σαιζόν και σύμφωνα με το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σαιζόν, πάμε και για 5η. Σε κάθε σαιζόν έπαιξε πλειάδα από εξαιρετικούς ηθοποιούς που απογείωσαν κάθε σαιζόν και μαζί τους αγχωθήκαμε και βιώσαμε την φρίκη και την αγωνία τους. Μπήκαμε όμως και στη θέση του κακού, είδαμε τη ζωή του και τον κατανοήσαμε λιγάκι.


Είναι μια αστυνομική θρίλερ σειρά με μια διαφορετική υπόθεση να τρέχει σε κάθε σαιζόν, αλλά να υπάρχει και μια μικρή συνέχεια. Έχει δύσκολες αστυνομικές υποθέσεις που συχνά φρικάραμε. Κάθε νέα σαιζόν, βλέπαμε να γίνεται η σειρά πιο σκληρή. Κάποιοι μου είπαν ότι είχε μερικά λάθη που τους ξενέρωσε η σειρά. Ναι, είχε μερικά λαθάκια (κυρίως) σκηνοθετικά, αλλά ήταν μικρά και τα βλέπουμε και σε υπερπαραγωγές άλλων χωρών, και γι' αυτό δεν χαλάστηκα. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι κατάφεραν να με κάνουν να νιώσω τα συναισθήματα τους και να εντυπωσιαστώ από τα σενάρια και το τρέξιμο των αστυνομικών για να βοηθήσουν τους πολίτες.


Να σας πω δυο σκηνές που τραβούσα τις κοτσίδες μου στο χθεσινό τελευταίο επεισόδιο. Έκαναν μια αιωνιότητα για να φτάσουν να σώσουν τον συνάδελφο τους (Baek Sung Hyun) λες και ήταν στην άλλη άκρη της γης και έλεγα πως αν πάθει κάτι, θα τους σκίσω! Ήδη πέρασε άσχημα το παιδί στην 1η σαιζόν. Από την άλλη για τον σκατοπορνόγερο ήρθαν γρήγορα. Όταν τους είδα είπα: "Βρε καλώς τα παιδιά που μας ήρθαν γρήγορα εδώ!"


Φαίνεται πως η 5η σαιζόν θα έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές με την 4η και μερικούς και από την 3η και λογικά θα υπάρξει 5η σαιζόν, αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμη, γιατί βλέπουμε πως η ικανότητα της Kang Kwon Joo ίσως να έχει μια άλλη λογική, ενώ μας άφησε ανοιχτό το παραθυράκι να δούμε και τους παλιούς κακούς. Μου άρεσε πολύ που στο τελευταίο επεισόδιο έγραψε πως τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί και στην Κορέα τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας και γι' αυτό είπαν να εστιάσουν σ' αυτή την σαιζόν στις οικογένειες θέλοντας να δείξουν πόσο ισχυρός είναι ο θεσμός της οικογένειας και να τους δώσουν ένα άλλο κίνητρο για να είναι οι οικογένειες ενωμένες. Ενθουσιάστηκα επίσης και με την guest εμφάνιση του Kwon Yool στα τελευταία δευτερόλεπτα της 4ης σαιζόν, που είναι επίσης αγαπημένος και τον περίμενα να εμφανιστεί κι εδώ μιας και είχε φανεί από την 3η σαιζόν πως θα τον βλέπαμε.


Μόνιμο καστ της σειράς είναι η πρωταγωνίστρια Lee Ha Na, που υποδύεται την προφάιλερ ήχου και η ικανότητα της έχει σώσει πολλές ζωές. Την είδαμε σε όλες τις σαιζόν, μαζί με την Son Eun Seo, τον Kim Joong Ki και τον Song Boo Gun, που υποδύονται την αστυνομική ομάδα της. Ο Baek Sung Hyun ήταν στην πρώτη σαιζόν, αλλά μετά από μια άσχημη επίθεση και φρικτά βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του Kim Jae Wook, επανεμφανίστηκε στην 4η σαιζόν απουσιάζοντας από την 2η και την 3η. Ο άντρας πρωταγωνιστής δεν είναι σταθερός, αφού στην πρώτη σαιζόν είχαμε τον εξαιρετικό Jang Hyuk, και μετά ήρθε η σειρά του Lee Jin Wook που τον είδαμε στην 2η και 3η σαιζόν και λίγο στην 4η, όπου εκεί αναδείχτηκε το ταλέντο του Song Seung Hun που για πρώτη φορά παίζει σ' έναν καλό και σοβαρό ρόλο ως βασικός πρωταγωνιστής.


Ποιος είναι ο αγαπημένος σας πρωταγωνιστής ως τώρα;

Και ποιος ο αγαπημένος σας κακός;


Εμένα μου αρέσουν όλοι και από τους πρωταγωνιστές και από τους κακούς. Όλοι έχουν κάτι διαφορετικό να δώσουν και είχαν μια δική τους αύρα, χωρίς να προσπαθούν να μιμηθούν τους παλιότερους και ταίριαξαν απίθανα με το υπόλοιπο μόνιμο καστ, αλλά και τους νεοεισερχόμενους. Από τους κακούς θεωρώ πως ήταν όλοι εξαιρετικοί και έδειξαν μιας άλλης μορφής κακούς με μια δική τους δυναμική αύρα.


Αν ρωτήσεις τη μαμά, θα σου πει πως ο Lee Jin Wook ήταν ο αγαπημένος της και από κακούς αγάπησε τον Kwon Yool και τον Lee Kyung Hyun που εντυπωσιάστηκε με το ταλέντο του μέσα από αυτόν τον απαιτητικό ρόλο. Νόμιζω πως δεν θυμάται καλά τον Kim Jae Wook, αλλά δεν πειράζει.

 

Ακολουθήστε με στα social media μου:






Photos credits: OCN, tvN

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page